Onze merken

Onze merken

Vlevy is ons assortiment van nieuwe producten voor de hedendaagse horeca- en gemaksvoedingsmarkt. Ons verkoopteam speurt de markt af voor productideeën, met onze ervaring – overgeleverd van generatie op generatie – als inspiratiebron. Wij gaan snel en flexibel in op de producteisen van onze klanten door samen met hen producten te ontwikkelen om hen precies te leveren wat zij willen.

Bekijk ons assortiment Vlevy producten»

Topino is ons assortiment van gekookt vlees, gefermenteerde producten en pizzatoppings – uw belangrijkste ingrediënten voor consistent succes, smaak, uitzicht, gemak en veiligheid. Onze indivueel snel ingevroren (IQF) toppings kunnen rechtstreeks uit de diepvriezer worden gebruikt.

Bekijk ons Topino assortiment»

Salimah is ons assortiment van halal toppings van topkwaliteit op basis van rundvlees, kalkoen, kip, kalfsvlees en lamsvlees. De producten zijn volledig halal gecertifieerd en kant-en-klaar. Ideaal als pizzatoppings.

Bekijk ons Salimah assortiment »

Voedselveiligheid

Naleving van de hoogst mogelijke voedselveiligheids- en kwaliteitsnormen. Wij streven naar het continue verbeteren, vereenvoudigen en standardiseren van onze methodologie om zo het hoogste niveau van professionalisme te bereiken.