Geschiedenis

GESCHIEDENIS

In 1891 richtte Eduard Ysebaert een slagerij op in Terneuzen in Nederland. Hij noemde ze ‘Vlevy’ – voor ‘Vleeswaren van Ysebaert’. Vandaag wordt het bedrijf geleid door de 4de generatie van de familie en is uitgegroeid tot een ultramoderne producent van vleesingrediënten voor de voedingsindustrie.


2012  
Vlevy breidt de in 2007 gebouwde fabriek uit met 3000m2.

2012 
Vlevy richt een vertegenwoordigingskantoor op te Bourne in het VK (Vlevy UK Ltd).

2010    
Er wordt een nieuw verkoopkantoor opgericht te Düsseldorf in Duitsland (Vlevy Deutschland GmbH).

2007    
Vlevy bouwt een nieuwe fabriek in Desteldonk (Gent) in België.  De fabriek van 10,000 m2 wordt in gebruikt genomen in 2007.

2000    
Vlevy lanceert het IQF gemaksvoedingsassortiment.

1997    
Er wordt een nieuw verkoopkantoor opgericht in Parijs in Frankrijk ( Vlevy France Sprl).

1995

Het bestuur van het bedrijf wordt overgenomen door de 4e generatie van de familie Ysebaert

1974    
Begin van de productie van gekookte ham in cook-in verpakking.

1961    
De 3de generatie van de familie Ysebaert neemt de leiding van het bedrijf over.

1935    
De 2de generatie van de familie Ysebaert begint het bedrijf te leiden en verplaatst de activiteiten naar België.

1891    
Eduard Ysebaert richt een slagerij op in Terneuzen (Nederland).

Voedselveiligheid

Naleving van de hoogst mogelijke voedselveiligheids- en kwaliteitsnormen. Wij streven naar het continue verbeteren, vereenvoudigen en standardiseren van onze methodologie om zo het hoogste niveau van professionalisme te bereiken.